Ons aanbod

Een partje appel in een broodtrommel
bevat het hele universum.
Appelboom, zonlicht, wolk, regen, aarde, lucht
en zweet van de teler, alles zit erin.
Vrachtwagen, benzine, markt, geld,
de glimlach van de kassiere, 
alles zit erin.
koelkast, mes, snijplank, de liefde van je moeder,
alles zit erin.
Alles in het universum is van elkaar afhankelijk. 
Denk nu eens aan je innerlijk. 
Het hele universum bestaat in ons.
Haemin SunimWij zijn vervuld door het moois dat wij mogen leren in dit leven en dit delen we graag met anderen. Door verinnerlijking hebben wij het universum in onszelf leren ontdekken en deze dienstbaar leren delen met de mensen om ons heen. Wij nodigen je uit deze innerlijke reis te maken en met ons te delen. Om zo samen ons rijke universum te beleven en onze innerlijke potentie te verwezenlijken. 

Wij stellen daarbij geen diagnoses noch schrijven wij medicijnen voor of bestrijden symptomen. Wij oordelen en veroordelen geen enkele stap in deze innerlijke reis. We nodigen slechts uit en bieden een warme bedding en veiligheid om deze ontdekkingsreis te maken.  

We reizen met je mee en motiveren je alle lagen van je innerlijke Zijn te ontdekken en herinneren wat er in jou zit en telkens terug te keren naar de bron waar alles en soms ook niets te vinden is. Daarmee en daarin Zijn en reizen vraagt veel moed en is niet altijd aangenaam en fijn. Het kan je moedeloos maken, waardoor je de hoop dreigt te verliezen. Vooral in deze momenten bieden wij handvatten daar doorheen te reizen, vol te houden en niet af te haken. Zodat je het hele universum inclusief de ongewenste facetten leert kennen om een vollediger mens te worden.  

In ons koffertje zitten instrumenten van het leven die we ons eigen hebben gemaakt en waarvan we de kracht hebben mogen ervaren, hoe het ons gediend heeft en ook jou kan ondersteunen in jouw prachtige leven. Wij zijn slechts schakels in een grote keten van leermomenten die het universum ons biedt. 

Instrumenten waar we gebruik van maken zijn:
– Systemisch werk
– Lichaamswerk, in dans en aanraking
– De-armouring
– Bewust wording, vertraging, verstilling, meditatie
– Tao