Marelde Net

MARELDE NET

“Less is more, is al jaren mijn motto. Vertragen en kwaliteit van Zijn mijn streven.”

Zie dat maar eens in de praktijk te brengen in onze gedigitaliseerde westerse maatschappij, waar snelheid, efficiëntie, doelmatigheid en kwantiteit geprioriteerd worden. En daarom is het juist Nu mijn zielsmissie. 

Mijn levenspas heeft zich de laatste jaren sterk vertraagd en is verschoven van mentale analyses ( een universitaire studie), eindeloos praten, verhalen maken en uitwisselen naar werkelijk ervaren, voelen en verstillen. Niet meer verbinden door middel van oeverloos kletsen, maar vanuit het hart voelen, uitwisselen en stromen. 

Tijdens trainingen, workshops en sessies leerde ik mijzelf pas echt kennen; door continu uitgenodigd te worden naar binnen te gaan, te kijken, voelen en ruimte geven en te uiten ontdekte ik een eindeloos leerpotentiaal. Bewegen en bewogen worden heeft daarbij mijn sterke voorkeur. Dit bied ik ook tijdens de trainingen, workshops en sessies die ik geef: leven en leren gaan bij mij hand in hand.

Verbinding is voor mij een  sleutelwoord.  Mensen onderling verbinden, verbinding zoeken tussen de ander en mezelf en vooral ook de verbinding met mezelf telkens weer opzoeken.

‘Verlicht jezelf en laat de wereld stralen’

~ Marianne Williamson ~
“Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn.
Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn”.

Marelde Net

In 1976 geboren als oudste in een gezin van vijf kinderen.
In Utrecht studeerde ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, haalde mijn propedeuse psychologie en behaalde mijn doctoraal in Algemeen Sociale Wetenschappen.

Moeder van twee kinderen.

Van 2005 – 2012 was ik werkzaam binnen de jeugdzorg als gezinsvoogd en daarna begeleidde ik pleeggezinnen bij de pleegzorg (William Schrikker Groep).
Daarna verruilde ik een vast dienstverband voor een eigen praktijk.

Een greep uit mijn relevante opleidingen, cursussen en trainingen:
Helende Reis bij Brandon Bays en Yvonne Weeseman & Maarten van Stenis, Reconnective Healing bij Eric Pearl, Mindfulness bij oa Robert Bridgman, Homeopathie bij Alize Timmerman, Familieopstellingen, intuïtieve ontwikkeling (2-jarige opleiding bij Gerdien Eshuis), EMDR en Cref-behandelaar met paard bij het IKEV en jaartraining de Omkering bij Vera Helleman.
Doorverwijzen en verbinden staan centraal in mijn leven en praktijk.

Behalve dagelijkse yoga beoefening ben ik in november 2013 voor het eerst de toen al flink afgekoelde Noordzee ingedoken. Ik sla zelden een dag over: het haalt het kind in mij naar boven en ik voel in al mijn cellen dat ik leef