“In de stroom” met Jezelf

In de stroom met Jezelf

Herkenbaar?
Lijkt iedereen om jou heen het (liefde-)volle leven te lijden terwijl het jouwe alsmaar stagneert in dezelfde beperkende overtuigingen? Is jouw wens om een vol en hartelijk leven te lijden tot op vandaag onvervuld? Stoor of irriteer je je aan van alles wat er in de buitenwereld om je heen gebeurt en neig je alles behalve jezelf de schuld te geven? Of wellicht kies je er juist voor jezelf van alles de schuld te geven om de wereld en geliefden om jou heen te ontzien van jouw projecties en identificaties? Wil je al jaren verbinding maken met de kern van je Zijn? Jouw innerlijke waarachtige kern leven en in verbinding met jezelf stromen en vloeien? 

Voor wie?
In de stroom met Jezelf is mogelijk voor iedereen. Iedereen die wil verbinden met zijn/haar diepste essentie. Daarvoor hoef je geen jarenlange meditatie of therapeutische ervaring te hebben. Daarvoor hoeft niet hard te worden gewerkt. Dat wat jij in diepste essentie bent, is er altijd al geweest en hoeft niet met moeite en hard werken bereikt of veroverd te worden. Het is misschien omhult met mentale mist van identiteiten en rollen die jouw ware stroom met jezelf in de weg staan en die zo waar lijken dat je ze bijna gelooft. Dat neemt niet weg dat er achter deze mentale mist en helder warm en liefdevol licht schijnt wat door jou heen wil schijnen.

In de stroom met Jezelf
In de ‘stroom met Jezelf’ brengt jouw terug naar je essentie; naar datgene wat er altijd al was en altijd zal zijn. De kern van waaruit je stroomt en in diepe verbinding met Jezelf de wereld om je heen kan doorvoelen en ervaren. Wij begeleiden jou bij deze innerlijke reis door kort verbaal delen, een intentie te zetten voor datgene wat je zou willen voelen of ervaren, uit te nodigen door middel van meditatie, subtiele aanraking, EMDR, systemische opstelling of dans, in overgave te komen ten aanzien van alles wat zich aandient en eerst aangekeken wil worden. Dit kunnen blokkades zijn die zich lichamelijk of emotioneel uiten en voor jou gevoel de stroom met jezelf stagneren. Het kan ook zijn dat je je geblokkeerd voelt door een dikke laag mentale overtuigingen of trauma die het openstaan voor dat wat wil stromen in de weg staan of zelfs saboteren. Uit ervaring weten wij dat het analyseren van jezelf niet betekent dat je gaat veranderen. Daarom nodigen wij jou uit het lichaam in te gaan en te doorvoelen en doorleven wat zich aandient om jezelf als het ware te resetten. Meestal gebeurt dat niet in éen keer, maar zijn er meerdere sessies nodig. In de stroom met Jezelf mag je je overgeven aan het onverwachte, het ongestuurde en onbedachte; aan datgene wat zich zonder remmingen willen uiten, stromen en leven. Tijdens het proces komt op wat het meest dienend is. Alles is daarbij welkom. Wellicht voel je de prille sensatie van een klein kind of een afgematte energie circuleren, alles wordt in liefde en met onbegrensde ruimte ontvangen door ons.  

Wat wij bieden
Wij bieden vanuit jarenlange meditatie en lichaamsgerichte ervaring een veilige en liefdevolle bedding voor jouw innerlijke reis. Wij bieden als spaceholders ruimte voor deze innerlijke reis en zullen je uitnodigen en begeleiden zo dicht mogelijk bij je diepste essentie te komen door samen te Zijn met wat er is. Tijdens de reis kunnen wij je door middel van subtiele aanraking en het stellen van open vragen uitnodigen zo diep mogelijk in jezelf te zakken en door alles wat zich aandient heen te reizen om in de stroom met Jezelf te komen. Wij bieden eveneens als dit dienend is voor jouw reis een palet aan werkvormen aan zoals EMDR voor traumaverwerking of systemisch werk mochten er blokkades in je familielijn aan de oppervlakte komen.